ANKARA / ETİMESGUT - Türkkonut İlkokulu

Türkkonut İlkokulu

Şeyh Şamil Mahallesi 131.sok. No4 Eryaman 06793 Etimesgut/ANKARA
Vizyon
Yeniliklere açık, araştırarak öğrenen, öğrencisiyle birlikte çevresinide etkileyen, nitelikli bir eğitim kurumu olmak için varız.
Misyon
Öğrencilerimizi;Yenilikleri takip eden,Çevresi ile iletişim kurabilen,Bilimsel ve akıcı özgür düşünebilen,evrensel, ulusal, kültürel,ailevi değerlere sahip çıkan,Kendi kendisini yönetebilen,Yaratıcı düşünceye sahip araştırmacı,Duygusal olarak dengeli,İnsan haklarına saygılı,Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı bireyler olarak ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirip, hayata ve bir üst öğretim kurumuna hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli
Okul Giriş Saati:08:40 Okul Çıkış Saati:14:20
KALORİFER-DOĞALGAZ
Ulaşım
540 numaralı Sıhıye-Eryaman otobüsleri ile Sıhhıye´den Eryaman´a gelinir.541 numaralı Kızılay-Eryaman otobüsleri ile Kızılay´dan Eryaman´a gidilebilir.Her 12 dakikada otobüs gelmektedir.Ayrıca ulaşım minibüslerle de sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Eryaman 3.Etapta olup birçok yere ulaşım rahatlıkla sağlanabilir.Şeyh Şamil Mahallesinde olan okulumuzun çevresinde birçok site olup kiralar 4000 TL´den başlamaktadır.
Okulumuzun İl merkezine uzaklığı 25,3 km olup ilçe´ye uzaklığı ise 9,5 km´dir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS K+101 kapsamında okulumuz öğretmenleri 4-11 Haziran 2016 da İngiltere´ye gideceklerdir.Projenin adı Drama ile İngilizce öğrenme